Benoeming commissieleden VVD Renswoude

Tijdens de bijeenkomst voor raads- en raadscommissieleden die plaatsvond op dinsdagavond 12 april, konden alle nieuwe commissieleden de eed of belofte afleggen. De raadscommissieleden geven advies aan de gemeenteraad over alle voorstellen die worden voorgelegd door het college van burgemeester & wethouders.

(Eed/belofte van 12 april: Gene, Erik, Evert, André en Simon)

Tijdens de bijeenkomst werd informatie gegeven over belangrijke onderwerpen zoals integriteit, ruimtelijke ordening en gemeentefinanciën.  

De commissieleden die namens de VVD Renswoude zullen deelnemen zijn Evert Blaauwendraat, Erik Mandersloot, André van Veller, Derk van ’t Sant, Gene Noordpool en Simon Bac. In de raadsvergadering van 10 mei zal hun benoeming officieel bekrachtigd worden. De inzet van de commissieleden is van essentieel belang voor een goed werkende lokale democratie. Wij willen Evert, Erik, André, Derk, Gene en Simon dan ook alvast van harte bedanken, evenals de commissieleden die zich inzetten namens de andere politieke partijen. 

Samen met de raadsleden, commissieleden en andere actieve VVD leden hebben we elke maand een fractievergadering om onze vragen, standpunten en acties te bespreken. Wilt u onze fractievergadering eens bijwonen? U bent van harte welkom, onze deuren staan altijd open! De eerstkomende data zijn maandag 9 mei en 20 juni, vanaf 20:00 uur. Locatie nog nader te bepalen, neemt u gerust contact op met één van onze leden of laat het ons weten via info@renswoude.vvd.nl.

foto eed/belofte aflegging van 19 april 2022, Derk van 't Sant (VVD) samen met Harmen Hardeman (SGP) en Teus Schimmel (CDA)