Simon Bac en Evert Blaauwendraat benoemd als commissielid voor de VVD

In de raadsvergadering van 18 januari 2022 zijn namens de Renswoudse VVD Evert Blaauwendraat en Simon Bac benoemd als raadscommissieleden. De raadscommissie adviseert de gemeenteraad over alle voorstellen die vanuit het college van burgemeester & wethouders komen.

Simon Bac (31) is een nieuwkomer in de Renswoudse politiek. Simon werkt als medisch specialist (MDL-arts) in opleiding bij het St. Antonius ziekenhuis en woont samen met zijn partner Steven aan de Oude Holleweg. Hij wil zich inzetten voor een Renswoude waarin gelijkwaardigheid en vrijheid voor elk individu centraal staan. Met Simon halen we weer een jonge en talentvolle Renswoudenaar binnen als lokale VVD, met een frisse blik op toekomstige uitdagingen en besluitvorming.
 
Evert (51) heeft 30 jaar ervaring binnen de Renswoudse VVD in verschillende functies en was eerder ook al commissielid. Evert heeft samen met zijn vrouw Helma drie kinderen en runt het melkveebedrijf De Wachteldonk aan de Arnhemseweg. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart aanstaande staat Evert op een verkiesbare plek (#3) voor de Renswoudse VVD.
 
Evert zal zich onder andere inzetten om het agrarische karakter van Renswoude te behouden en boeren voldoende ruimte te blijven bieden. Wij zijn trots dat Evert zich met al zijn kennis, energie en ervaring weer wil inzetten voor de Renswoudse VVD. En wij hopen er op dat we Evert binnenkort in de raad mogen verwelkomen. U mag het binnenkort bepalen bij de verkiezingen!
 
Wij wensen zowel Evert als Simon veel succes toe.
 
Namens VVD Renswoude 
Marieke Teunissen en Bart Bisschop