Kandidatenlijst VVD Renswoude

Op de algemene ledenvergadering heeft de Renswoudse VVD de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. “Een prachtige lijst met kundige en enthousiaste mensen waarmee we vol vertrouwen de verkiezingen in kunnen gaan”, aldus lijsttrekker Marieke Teunissen.

Eerder kozen de leden er al voor om wethouder Marieke Teunissen op de eerste plek te plaatsen. Marieke heeft zich in de voorgaande periode bewezen als een kundig bestuurder die moeilijke trajecten van de grond heeft gekregen en bovendien de financiële positie van de gemeente uitstekend op orde heeft gehouden. Fractievoorzitter Bart Bisschop (werkzaam bij ING) neemt wederom plek 2 in. De afgelopen raadsperiode heeft Bart het liberale geluid goed weten te vertalen, laten zien dat VVD luistert naar de inwoners van Renswoude en andere partijen mee weet te krijgen.    

Op plek 3 de lijst staat Evert Blaauwendraat, agrarisch ondernemer met al 31 jaar ervaring binnen de VVD. Met Erik Mandersloot op 4 hebben we nog een ondernemer hoog op de lijst en op een verkiesbare plek. Onze nummer is 5 André van Veller, die actief is binnen het verenigingsleven van Renswoude. Nummer 6 is Yvonne Gerritsen, voormalig voorzitter van de Oranjevereniging en raadslid.

Verder wordt de lijst gevormd door ex-ondernemer Derk van ’t Sant, onderneemster Lisette Engelen-Germs, Gene Noordpool (creditmanagement specialist), ondernemer Harold Engelen, Eric Römers (projectleider), Steven Gietelink (ICT ondernemer) en oud fractie voorzitter Peter Walraven. Huidig raadslid Bert Hoek heeft de ereplek ingenomen van lijstduwer en zal na de huidige periode stoppen met het raadswerk om van zijn pensioen te genieten.

Met deze lijst willen wij ons wederom de komende 4 jaar inzetten voor het belang van alle Renswoudse inwoners, ondernemers en verenigingen!

VVD Renswoude

Namens het bestuur