enquête Algemene Rekenkamer over kwaliteit schoolgebouwen

Kwaliteit schoolgebouwen Renswoude

VVD Renswoude roept op tot invullen enquête Algemene Rekenkamer (artikel komt ook in Heraut d.d. 20 oktober)

De VVD Renswoude vindt het enorm belangrijk dat onze jeugd in een prettige, veilige en inspirerende omgeving naar school kan.

De Algemene Rekenkamer doet onderzoek naar de kwaliteit van schoolgebouwen in Nederland en roept daarbij voor het eerst in de geschiedenis de hulp in van alle leerlingen, leraren en ouders van basisscholen en middelbare scholen.

Heeft u, net als de VVD-fractie, vraagtekens bij de staat en kwaliteit van het Borgwalgebouw? Zijn er verbeterpunten voor de Stifthorst? Of bent u juist heel tevreden over de scholenhuisvesting in Renswoude? Via de link www.checkjeschoolgebouw.nl kunt u uw mening geven.

De enquête bestaat uit 9 korte vragen en het invullen duurt ongeveer drie minuten. Meedoen kan anoniem en het is direct zichtbaar hoe het schoolgebouw (gemiddeld) is beoordeeld. Invullen is mogelijk tot 26 oktober 2014. Daarna zijn de resultaten voor iedereen zichtbaar op www.checkjeschoolgebouw.nl.

Uiteraard is de VVD-fractie ook erg benieuwd naar uw opmerkingen en/of vragen. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen!

Dat kan door te mailen naar m.teunissen@renswoude.org of door te bellen naar 0318-574535. Natuurlijk mag u ons ook altijd even aanpreken in het dorp!

Marieke Teunissen, VVD Renswoude