Miljoenennota met Mark Rutte te Veenendaal

Traditiegetrouw vindt vroeg in het politieke jaar Prinsjesdag plaats. Welke plannen heeft het kabinet voor het komende jaar? Maar nog belangrijker, wat zijn de gevolgen van deze plannen voor u? Daarover willen wij tijdens de VVD-Dag, die geheel in het teken staat van de Miljoennota, met u in gesprek.

Onze staatssecretaris van Financiën, Eric Wiebes, zal de dag beginnen met het verhaal achter de cijfers. Ook zullen Henry Keizer, Mark Rutte en Halbe Zijlstra deze dag aanwezig zijn. Tijdens de deelsessies kan u over verschillende thema’s in gesprek met Kamerleden over de gevolgen van de plannen van het Kabinet voor u.

De VVD-Dag: De Miljoenennota zal starten op zaterdag 1 oktober om 10:00 uur in Hotel Van der Valk Veenendaal (Bastion 73) in Veenendaal. Het programma duurt tot ongeveer 13:00 uur. Aansluitend kunt u deelnemen aan de netwerklunch. Hiervoor vragen wij een bijdrage van 15 euro per persoon. Het hele programma van de dag wordt zo spoedig mogelijk gepubliceerd op deze pagina.

Als lid kunt u zich tot en met donderdag 29 september 12.00 uur aanmelden via MijnVVD. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden via deze link.

Locatie

Van der Valk Hotel Veenendaal 
Bastion 73 
3905 NJ Veenendaal

Bijlagen (1)