VVD social media training

Uitnodiging VVD social media training

In een paar jaar tijd zijn social media uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van onze maatschappij. Denk maar aan het plaatsen van berichten op Facebook, Twitter, of het delen van video’s en foto’s op YouTube. Niet alleen privé, maar ook zakelijk wordt steeds meer gebruik gemaakt van sociale netwerken. Social media worden steeds meer geïntegreerd in allerlei disciplines en zijn nog volop in ontwikkeling. Steeds meer organisaties zetten social media in voor hun communicatie, campagne en PR. Wil jij zeker weten dat social media jouw VVD afdeling vooruit helpt? Dan is deze training echt iets voor jou! Deze training laat je zien wat de impact van social media kan zijn en hoe je in de praktijk met social media omgaat.

De training wordt verzorgd door Anja Prins, VVD-statenlid van de provincie Gelderland. 

Wellicht ga je tijdens de training zelf aan de slag. Het is daarom aan te bevelen dat je een laptop of smartphone meebrengt.

 

VOOR WIE:     alle VVD-leden

WANNEER:      zaterdagmiddag 10 januari 2015

HOE LAAT:      inloop vanaf 13.00 uur, aanvang 13.30 uur, einde ca. 16.00 uur

WAAR:            Allurepark De Lucht,

 

Barneveldsestraat 49,

3927 CB Renswoude

Telefoon: 0342-412877

 

KOSTEN:          10 euro per persoon. Dit bedrag kunt u bij aanvang van de training betalen.

AANMELDEN: via nteunissen@gmail.com. Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

 

Voor meer informatie over de training kunt u ook contact opnemen met de secretaris van VVD Renswoude, dhr Nico Teunissen, tel.nr. 06-51 76 49 76 of nteunissen@gmail.com

Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Graag tot ziens op 10 januari aanstaande!