Voorjaarscongres VVD

Beste VVD'er! Volgende week vinden er twee geweldige evenementen plaats die u eigenlijk niet mag missen: ons voorjaarscongres en de tweede editie van het VVD Ondernemersevent. In deze Thorbeckeweb treft u daar meer informatie over. We hopen u vrijdag of zaterdag in Papendal te zien!

Kom naar het VVD congres 

De VVD is, behalve de grootste regeringspartij, ook een vereniging met 30.000 leden die allemaal het liberalisme een warm hart toedragen. Om als politieke partij goed te blijven functioneren en zo Nederland nóg liberaler te maken, moet de VVD goed georganiseerd zijn en luisteren naar de ideeën van de mensen die de pijler onder de partij zijn, ú dus.

Kom daarom naar het Voorjaarscongres in Arnhem op 29 en 30 mei. Het thema is Onze Koers. Dit is het moment waarop we met zijn allen kunnen discussiëren en ideeën uitwisselen over de toekomst van onze partij. Door middel van een gespreksleider en het systeem Buzzmaster neemt iedereen in de zaal deel aan de discussies.

Op de vrijdagavond vertelt Neelie Kroes over start-ups en zal Mark Rutte spreken. De zaterdag begint met de ALV waarna er uitgebreid gesproken gaat worden over de toekomst van onze partij gevolgd door Halbe Zijlstra die de dag af zal sluiten.